Welkom op RegioHoogeveen.EU,

de site die zo actueel mogelijk zal worden omtrent:

 

       Nieuws

       Winkelen

       Uitgaan�s Gelegenheden

       Sport

       Politiek

 

Nieuws op RegioHoogeveen.EU

                                                                                                                                       Al het actuele nieuws binnen Hoogeveen en omgeving.

 

De laatste paar nieuwsberichten op de voorpagina,

overig nieuws onder de nieuwsknop.

 

Diverse bronnen inclusief fora.

 

 

 

Informatie over winkelen

Wat is er te koop

 

 

 

Informatie over uitgaan

Kort verhaal

 

Waar kun je lekker sporten?

                                                                                                                            Iedereen weet waarschijnlijk wel dat sporten goed is voor de gezondheid. Sporten heeft diverse positieve effecten op de gezondheid. Sporten heeft een positief effect op het verlagen van het lichaamsgewicht/overgewicht, verlagen van de bloeddruk, verlagen van het cholesterol, verbetering van de bloedsuiker en andere gezondheidsfactoren bij suikerziekte en voorkomen van botontkalking.
Tevens is sporten goed om de conditie te verbeteren, diverse mensen zijn er niet vies van om hen vet te vervangen voor wat sterkere spieren.

Hoogeveen telt 2 sportscholen, daarnaast diverse sportverenigingen.
Al deze sport verenigingen zullen op deze site vermeld worden, daarnaast komt er ook diverse informatie beschikbaar voor de minder valide die toch graag zouden willen sporten. Leuk en aardig allemaal, maar ik heb het budget er niet voor om te gaan sporten? RegioHoogeveen.eu wenst ook daarin actueel te worden, het zou maar zo kunnen dat er een regeling voor u bestaat omdat u bijvoorbeeld gehandicapt bent maar wel sportief bent aangelegd.

Zie sport

 

Politiek

 

Hoe ziet politiek Hoogeveen eruit, welke partijen zijn er en welke belangen versterkers zijn er noch meer te vinden in Hoogeveen? Waar zijn zij mee bezig en wat is actueel nieuws.

Dit onderdeel van de site is nog volop in  ontwikkeling.

 

 

 

Persoonlijke interesses

                                                     

Al vrij vroeg had ik het in mij dat ik betrokken was bij mens en maatschappij, dit begon al vanaf de laatste paar klassen van de basisschool waarbij ik het opnam voor klasgenoten die in conflict raakten met leerkrachten, vanaf het middelbaar onderwijs begon ik er mij ook wel eens deels te bemoeien hoe er les gegeven werd.

Vanaf het moment dat ik op mijzelf woonde werd ik al omgedoopt tot aanspreekpunt voor buren die vragen of klachten hadden die eigenlijk op het adres van de verhuurder behoorden, ik hielp hen hierbij en sloot mijzelf later aan bij een huurdersvereniging als bestuurslid en volgde wat cursussen bij de woonbond.

Vanaf eind 2005 ben ik mij meer gaan interesseren voor politiek en werd er per 2006 ook meteen echt actief in, zie hiervoor mijn profiel. Mijn politieke en maatschappelijke betrokkenheid bij mens, maatschappij, cultuur en milieu is nog steeds aan het groeien en meer hierover kunt u lezen onder de knop Blog's & Hyves.

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt op: 23 Februari 2012